Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور به تشریح عملکرد سامانه «دیده‌بان» پرداخت.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بهزیستی کشور، کاظم نظم‌ده در تبیین و تشریح عملکرد سامانه ملی دیده‌بان خط ۱۴۸۲ در یکسال گذشته، با اشاره به اینکه بهزیستی به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی دولت بیشترین سطح ارتباطات با مردم را در جامعه دارد، گفت: بنابراین هر لحظه بر اساس بهترین و مناسب‌ترین الگوهای مدیریتی و با استفاده از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود کشور و تاکید بر فضای دولت الکترونیک، بهترین و کارآمدترین شیوه‌های ارتباطی را با در نظر گرفتن شرایط جامعه و گروه هدف ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برقراری ارتباط دوسویه با مردم بالاخص گروه هدف و پاسخگویی در قبال عملکرد سازمانی را مهمترین اهداف بهزیستی کشور در سال‌های اخیر برشمرد و افزود: با تاکید بر این فریضه اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته است که نمونه بارز آن راه‌اندازی سامانه «دیده‌بان» است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه این اقدام در راستای افزایش رضایتمندی گروه هدف انجام شده است، تصریح کرد: دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با بهره‌گیری از رهنمودها و توصیه‌های رئیس سازمان بهزیستی کشور با سرلوحه قرار دادن منشور حقوق شهروندی و تصویب آن در نظام اداری برای اینکه پاسخگوی نیاز گروه‌های هدف باشد اقدام به راه‌اندازی سامانه جامع ارتباطی بین سازمان و مردم کرد که این مهم از سال گذشته آغاز به کار کرد تا با برقراری ارتباط دوسویه و اثربخش با مردم و جامعه هدف با استفاده از ظرفیت‌های موجود علاوه بر پاسخگویی درخواست‌ها و شکایات در اسرع وقت بتواند نظارت دقیقی بر مراکز و واحدهای اجرایی تحت نظارت در سراسر کشور داشته باشد.

نظم‌ده افزایش رضایت‌مندی و اعتماد عمومی، پاسخگویی آسان و سریع به درخواست‌ها و شکایات، صرفه‌جویی در وقت، حذف سلایق شخصی، کاهش مصرف انرژی را از اهداف راه‌اندازی سامانه ۱۴۸۲ برشمرد و عنوان کرد: یکی از ویژگی اصلی این سامانه ایجاد یک داشبورد مدیریت ارزشمند است که هم در سطح ستاد، استان و شهرستان نقاط ضعف و قوت را رصد می‌کند و در همه زمان‌ها با دسترسی آسان در اختیار مدیران قرار دارد تا در بازخورد سامانه، مسائل و مشکلات موجود را مرتفع کند.

پاسخگویی دیده‌بان در ۴ مرحله آنی، خیلی فوری، فوری و عادی است

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مدت زمان‌های پاسخگویی به درخواست‌ها و شکایات و ایده‌هایی که از طرف مردم مطرح می‌شود، اظهار کرد: برای پاسخگویی از طریق سامانه دیده‌بان ۴ پروسه مرحله زمانی را طرح‌ریزی کردیم سطح اول شکایات به صورت عادی است و باید حداکثر تا ۷۲ ساعت پاسخگویی شود؛ در سطح دوم پاسخگویی به شکوائیه‌ها با قید فوریت از تاریخ دریافت حداکثر طی ۲۴ ساعت صورت می‌پذیرد و در مرحله سوم درخواست و شکایات خیلی فوری حداکثر تا ۲۴ ساعت و در آخرین سطح آنی و اورژانسی مثل مرگ‌ومیرها، آتش‌سوزی حداکثر در مدت‌زمان کمتر از ۳ ساعت پاسخگویی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در سطح ستاد سامانه دیده‌بان دارای سنتری است که ۹ اپراتور از ۸ صبح تا ۲۰ پاسخگو هستند، گفت: خط ۱۴۸۲ با تمام تلفن‌های ثابت و همراه بدون نیاز به کد رایگان قابل دسترسی و ارتباط است ضمن خط تلفن، صندوق صوتی، سایت و اپیلیکیشن دیده‌بان نیز سهولت دسترسی را برای گروه‌های هدف افزایش داده است.

به گفته نظم‌ده بر اساس تحلیل ورودی‌های سامانه دیده‌بان، تاکنون بیش از ۱۴ هزار و ۹۰۰ پیام وارد این سامانه شده است که ۱۲ هزار و ۴۶۹ ارتباط تلفنی، ۱۶۵ پیام صوتی، ۴۶۵ مورد اپلیکشین و ۳۰۰ مورد از طریق سایت ارتباط‌گیری شده که بیش از ۴۶ درصد آن راهنمایی و ارشاد بوده است که این مهم در شرایط کرونا دسترسی را برای کاربران آسان و پاسخگویی را سهل و سریع کرده است. این در حالی که بیش از ۵۳ درصد پیام‌های وارد شده، شکایت بوده است که بیشترین مربوط به استان تهران با ۲ هزار و ۴۴۰ مورد و کمترین در استان کرمانشاه با ۳۰۰ مورد بوده است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور در پایان موضوعاتی همچون مستمری توانبخشی، کمک موردی، کمک معیشتی، عدم رعایت بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، برخورد نامناسب با مراجعین، افزایش مستمری توانبخشی و اجتماعی، کمک هزینه و ودیعه مسکن، حق پرستاری، شهریه دانشجویی، کمک هزینه درمان، کمیسیون پزشکی، یارانه مراکز نگهداری را از مواردی که در اولویت تماس‌ها و شکایات بوده است، عنوان کرد و یادآور شد: تک به تک پیام‌های ارسالی تحلیل می‌شوند و در اختیار مدیران ستادی و استانی قرار می‌گیرند.

کد خبر 502277

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی مددجویان بهزیستی مستمری مددجویان مستمری توانبخشی مددجویان بهزیستی یارانه مراکز نگهداری بهزیستی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان بهزیستی کشور سامانه دیده بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۰۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!

اقتصاد چین و راهبردهایش زوایا و رویکردهای جالب توجه متعددی دارد که نمودی از آن را می توان در پل ساخته شده جهت ارتباط با هنگ کنگ و ماکائو به وضوح دید.

سرویس جهان مشرق- دولت چین با محوریت اقتصاد و بازرگانی، رویکردهای بین المللی و ارتباطی داشته که توانسته آورده و نتایج مثبت و خاصی برای این کشور داشته باشد. شاید یکی از اصلی ترین پروژها در این راستا را راه اندازی پلی دانست که با عنوان "هنگ کنگ- جوهای- ماکائو" شناخته می شود و اکنون به ثمر نشسته و سالانه عواید چند میلیارد دلاری مستقیم و غیرمستقیم برای این کشور و دو طرف دیگر داشته است. شاید هیچ چیزی مانند آمار و ارقام نتواند این واقعیت را به خوبی و وضوح نشان دهد.

بیشتر بخوانید: منتظر چای چینی هم باشیم؟ ایران کجای راهبرد مناطق آزاد چین است؟ ورود چین به صنعت خودرو را جدی بگیرید!

براساس آمار رسمی اعلام شده، در سال ۲۰۲۳ رقمی بیش از ۳ میلیون و ۲۶ هزار دستگاه خودرو از این پل رد شده که یا وارد چین شده یا از آن به سمت دو مقصد پیشرو رفته اند! این عدد در حالی شگفتی برانگیز نشان می دهد که در سال ۲۰۱۹، این آمار کمتر از ۹۰۰ هزار بوده که این رشد، حتی شرقی ها را نیز متعجب کرده. چنین اعدادی چه تاثیری بر توسعه و پیشرفت شهر بندری مانند جوهای داشته؟ همین پرسش می تواند ارزش و اهمیت این پل راهبردی را به خوبی نشان دهد. این پل که طولانی ترین پل جهان با درازای ۵۵ کیلومتر است، تاثیرات عمیقی بر این منطقه چین و حتی کشورهای هنگ کنگ و ماکائو گذاشته است.

اما ماجرا در جایی جالبتر می شود که بدانیم، بیش از ۴۵ هزار تور گردشگری از چین به این دو کشور عازم شده اند که عددی خیره کننده را نشان می دهد. همین نیز موجب شده تا نوعی جدید از گردشگری با این پل شکل بگیرد که پیش از این وجود نداشته. البته، بیش از ۱۰ میلیون ساکن این دو کشور نیز از طریق پل عازم چین شده اند که رکوردی عجیب را نشان می دهد. یک تدبیر درست و دارای پیوست های اقتصادی و بازرگانی باعث می شود تا یک پل ارتباطی بتواند چنین تاثیر عمیقی بر سه منطقه داشته باشد.

نقشه ای از پل مورد نظر که تحولات اقتصادی و ارتباطی گسترده و قابل توجهی داشته ...

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران / هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • (ویدئو) ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا (۱۷ اردیبهشت)
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد