Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@01:42:11 GMT

1482 ؛ پل ارتباطی مردم با بهزیستی

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۹۶۸۶

1482 ؛ پل ارتباطی مردم با بهزیستی

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور به تشریح عملکرد سامانه «دیده‌بان» پرداخت.

به گزارش ایسنا، کاظم نظم‌ده مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور در تبیین و تشریح عملکرد سامانه ملی دیده‌بان خط ۱۴۸۲ در یکسال گذشته، با اشاره به اینکه بهزیستی به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی دولت بیشترین سطح ارتباطات با مردم را در جامعه دارد، گفت: بنابراین هر لحظه براساس بهترین و مناسب‌ترین الگوهای مدیریتی و با استفاده از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود کشور و تاکید بر فضای دولت الکترونیک، بهترین و کارآمدترین شیوه‌های ارتباطی را با در نظر گرفتن شرایط جامعه و گروه هدف ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور برقراری ارتباط دوسویه با مردم بالاخص گروه هدف و پاسخگویی در قبال عملکرد سازمانی را مهمترین اهداف بهزیستی کشور در سال‌های اخیر برشمرد و افزود: با تاکید بر این فریضه اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته است که نمونه بارز آن راه‌اندازی سامانه «دیده‌بان» است.

وی با بیان اینکه این اقدام در راستای افزایش رضایتمندی گروه هدف انجام شده است، تصریح کرد: دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با بهره‌گیری از رهنمودها و توصیه‌های رئیس سازمان بهزیستی کشور با سرلوحه قرار دادن منشور حقوق شهروندی و تصویب آن در نظام اداری برای اینکه پاسخگوی نیاز گروه‌های هدف باشد اقدام به راه‌اندازی سامانه جامع ارتباطی بین سازمان و مردم کرد که این مهم از سال گذشته آغاز به کار کرد تا با برقراری ارتباط دوسویه و اثربخش با مردم و جامعه هدف با استفاده از ظرفیت‌های موجود علاوه بر پاسخگویی درخواست‌ها و شکایات در اسرع وقت بتواند نظارت دقیقی بر مراکز و واحدهای اجرایی تحت نظارت در سراسر کشور داشته باشد.

نظم‌ده افزایش رضایت‌مندی و اعتماد عمومی، پاسخگویی آسان و سریع به درخواست‌ها و شکایات، صرفه‌جویی در وقت، حذف سلایق شخصی، کاهش مصرف انرژی را از اهداف راه‌اندازی سامانه ۱۴۸۲ برشمرد و عنوان کرد: یکی از ویژگی اصلی این سامانه ایجاد یک داشبورد مدیریت ارزشمند است که هم در سطح ستاد، استان و شهرستان نقاط ضعف و قوت را رصد می‌کند و در همه زمان‌ها با دسترسی آسان در اختیار مدیران قرار دارد تا در بازخورد سامانه، مسائل و مشکلات موجود را مرتفع کند.

پاسخگویی دیده‌بان در ۴ مرحله آنی، خیلی فوری، فوری و عادی است

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مدت زمان‌های پاسخگویی به درخواست‌ها و شکایات و ایده‌هایی که از طرف مردم مطرح می‌شود، اذعان کرد: برای پاسخگویی از طریق سامانه دیده‌بان ۴ پروسه مرحله زمانی را طرح‌ریزی کردیم سطح اول شکایات به صورت عادی است و باید حداکثر تا ۷۲ ساعت پاسخگویی شود؛ در سطح دوم پاسخگویی به شکوائیه‌ها با قید فوریت از تاریخ دریافت حداکثر طی ۲۴ ساعت صورت می‌پذیرد و در مرحله سوم درخواست‌و شکایات خیلی فوری حداکثر تا ۲۴ ساعت و در آخرین سطح آنی و اورژانسی مثل مرگ‌ومیرها، آتش‌سوزی حداکثر در مدت‌زمان کمتر از ۳ ساعت پاسخگویی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در سطح ستاد سامانه دیده‌بان دارای سنتری است که ۹ اپراتور از ۸ صبح تا ۲۰ پاسخگو هستند، گفت: خط ۱۴۸۲ با تمام تلفن‌های ثابت و همراه بدون نیاز به کد رایگان قابل دسترسی و ارتباط است  ضمن خط تلفن، صندوق صوتی، سایت و اپیلیکیشن دیده‌بان نیز سهولت دسترسی را برای گروه‌های هدف افزایش داده است.

به گفته نظم‌ده براساس تحلیل ورودی‌های سامانه دیده‌بان، تاکنون بیش از ۱۴ هزار و ۹۰۰ پیام وارد این سامانه شده است که ۱۲ هزار و ۴۶۹ ارتباط تلفنی، ۱۶۵ پیام صوتی، ۴۶۵ مورد اپلیکشین و ۳۰۰ مورد از طریق سایت ارتباط‌گیری شده که بیش از ۴۶ درصد آن راهنمایی و ارشاد بوده است که این مهم در شرایط کرونا دسترسی را برای کاربران آسان و پاسخگویی را سهل و سریع کرده است. این در حالی که بیش از ۵۳ درصد پیام‌های وارد شده، شکایت بوده است که بیشترین مربوط به استان تهران با ۲ هزار و ۴۴۰ مورد و کمترین در استان کرمانشاه با ۳۰۰ مورد بوده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور در پایان موضوعاتی همچون مستمری توانبخشی، کمک موردی، کمک معیشتی، عدم رعایت بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها،  برخورد نامناسب با مراجعین، افزایش مستمری توانبخشی و اجتماعی، کمک هزینه و ودیعه مسکن، حق پرستاری، شهریه دانشجویی، کمک هزینه درمان، کمیسیون پزشکی، یارانه مراکز نگهداری را از مواردی که در اولویت تماس‌ها و شکایات بوده است، عنوان کرد و یادآور شد: تک به تک پیام‌های ارسالی تحلیل می‌شوند و در اختیار مدیران ستادی و استانی قرار می‌گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سامانه دیده بان دیده بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌های مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌ هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

دکتر رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکار‌های رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است